Gulasz wołowy z papryką z wolnowaru

Gulasz wołowy z papryką z wolnowaru

Gulasz wołowy z papryką z wolnowaru

Wołowina gotowana w wolnowarze, zawsze wydaje mi się bardziej aromatyczna niż gotowana tradycyjnie. Tak też było i tym razem. Papryka dodawana jest pod koniec gotowania, pozostaje wiec w miarę jędrna i nie traci koloru. Pomidory możemy dodać do wolnowaru, lub później, jeżeli danie będziemy odgrzewać np na patelni.  Inspiracją był przepis z  tej stronyskładnikiok 1300 g wołowiny bez kości ( u mnie łopatka)2 średnie cebule, pokrojone w poprzeczne plastry3 ząbki czosnku, pokrojone w plasterkiłyżeczka d... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Stare Gary

Warto przeczytać

Skuteczne domowe syropy na przeziębienie

Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.

Czytaj dalej...

Dieta oczyszczająca warzywno-owocowa dr Dąbrowskiej

Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.

Czytaj dalej...

Naturalne antybiotyki, które musisz poznać!

Dłuższe stosowanie antybiotyku może spowodować, że dane bakterie po prostu się na niego uodpornią i może dojść do sytuacji, że nie będzie czym już leczyć chorych osób.

Czytaj dalej...

Zdrowe odżywianie - zdrowe warzywa

Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!

Czytaj dalej...

Autor

Stare GaryStare Gary

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

papryka, gulasz wołowy, gulasz, wołowina, mięso, pomidor, sosy, imbir, ryż, czosnek, cebula, sos sojowy, mielone, makarony, makaron, sok, sos do makaronu, sos do ryżu, makaron z patelni, sos do mielonego , dania z makaronem, makaron smażony, ryż smażony, mięso mielone, dania bez mięsa, gulasz z łopatki

Inne przepisy z Stare Gary

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.