Batony śniadaniowe na piwie

Batony śniadaniowe na piwie

Czas czytania: < 1 min Przepyszne batony śniadaniowe, które można zjeść ze wszystkimi dodatkami. Fantastycznie smakują z dżemem, serem czy szynką. Pieczywo ma w swoim składzie piwo, ale nie czuć go w upieczonych batonach, choć dzięki jego dodatkowi są takie mięciutkie i pięknie wyrastają. Pieczywo po upieczeniu i wystudzeniu można zamrozić. Przepis Sary Lewis z książki ‚The bread book’. Polecam!   Print Batony śniadaniowe na piwie .wprm-recipe-rating .wprm-rating-star.wprm-rating-star-full svg * { fill: #343434; }...

Czytaj dalej na blogu SprawdzonaKuchnia.pl

Autor

AnnnaMalekAnnnaMalek

Mam na imię Ania, uwielbiam gotować dla swojej sporej rodziny i przyjaciół. Moją pasją jest fotografia, tworzenie nowych i ulepszanie starych przepisów. Na mojej stronie SprawdzonaKuchnia.pl znajdziecie przepisy inspirowane kuchnią z całego świata, przepisy tradycyjne i najnowsze trendy kulinarne.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

ciasto, bułki, chleb, ciasto drożdżowe, biszkopt, pączki, drożdżowe, truskawki, szynka, ciasto z truskawkami, chleb na drożdżach , pieczona szynka

Inne przepisy z SprawdzonaKuchnia.pl

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.