Wegetariańskie pasztety można przygotować na bazie kasz, strączków i warzyw. Ważne aby były dobrze doprawione, u mnie najczęściej kuminem, wędzoną papryką, kurkumą, mieszankami przypraw curry i garam masala. Ten w wersji z dynią, czerwoną soczewicą, komosą i kaszą jaglaną jest bardzo aromatyczny, lekko pikantny i przyjemnie rozgrzewający, w sam raz na jesienne śniadanie. Jem go najczęściej na kromce razowego chleba ze świeżymi lub kiszonymi warzywami. Jest pysznie i zdrowo. Spróbujcie sami! Składniki: 100 g su... czytaj dalej...
Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.
Czytaj dalej...Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...Zbiór fit przepisów na każdą okazję : obiad, śniadanie, deser, czy kolację. Jeśli dbasz o linię, to zestawienie tych przepisów jest idealne dla Ciebie :-)
Czytaj dalej...Jeśli starasz się pozbyć zbędnych kilogramów, powinieneś o tym wiedzieć!
Czytaj dalej...