Dorsz pod czerwoną pierzynką

Dorsz pod czerwoną pierzynką

Dorsz pod czerwoną pierzynką

Przepis na : obiad

 Dorsz po pierzynką z paprykowego pesta?  polecam . Będziecie zaskoczeni smakiem. Obiad do zrobienia w 30 min, do tego bardzo zdrowy. Moja rada- Możecie upiec warzywa w tym samym czasie co rybę- na tej samej blaszcze- zaczęłam od warzyw, I dodałam po 10 min rybę. Zaczynamy Składniki:ok 1 kg dorszaok 150 gr czerwonego pesto- przepis tutajwarzywa- mlode ziemniaki, marchew I brokuły  Wykonanie:Najpierw robimy pesto- wykonanie tutaj.Porcjujemy dorsza, nakładamy ok 1 łyżki na porcję pesta... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Smaki Edyty

Warto przeczytać

Dieta śródziemnomorska – przepis na długie i zdrowe życie

Średnia wieku mieszkańców Grecji, Włoch lub Hiszpanii jest wyższa, dlatego gdyż ich dieta opiera się w szczególności na rybach, warzywach i owocach morza.

Czytaj dalej...

Dieta zdrowa dla serca

Jeśli chcesz dbać o swoje serce powinieneś zacząć stosować się do diety śródziemnomorskiej. Dzięki niej Twoje serce będzie zdrowsze.

Czytaj dalej...

Autor

SmakiEdytySmakiEdyty

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

dorsz, warzywa, ryby, brokuły, pieczenie, ryba, pesto, zdrowe przepisy, papryka, ziemniaki, marchewka, brokuł, ziemniak, obiad, zdrowe, zdrowe warzywa, zdrowe obiady, dorsz pieczony, ziemniaki na obiad, pieczone ziemniaki

Inne przepisy z Smaki Edyty

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.
Magda, 1 czerwca 2014 10:13:13

Ależ mi zaburczało w brzuchu :-) Świetny pomysł na rybę. Koniecznie muszę wypróbować, skoro mój brzuch tak reaguje na sam widok ;-)

Edyta B, 1 czerwca 2014 13:40:10

Sama bylam zaskoczona, warto czasami poszalec, bo wychodzi wtedy niesamowite danie ;)