Chiński rosół z makaronem i warzywami
Chiński rosół z makaronem i warzywami
Przypuszczam, że narażę się tu kilku osobom, ale muszę to powiedzieć: nasz tradycyjnie serwowany rosół, choćby przyrządzany na najlepszym mięsie, nie może równać się do tego we wschodnim stylu. Chiński rosół z dodatkiem delikatnych warzyw, to istna witaminowa i smakowa bonanza. Wystarczający dowód na to, że można przyrządzić wyśmienity i bardzo aromatyczny bulion warzywny, nie dodając do niego zbędnego mięsa. Źródłem wspaniałego smaku jest duża ilość warzyw oraz przyprawy: imbir, anyż, trawa cytrynowa, chil... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Roślinna - blog wegański
Warto przeczytać

Jak uratować przesoloną zupę?
Co zrobić gdy jednak wsypie nam się za dużo soli? Jak odwrócić ten efekt i poprawić smak naszego dania?
Czytaj dalej...
Dieta kapuściana
Zupa kapuściana jest podstawą tej diety, dzięki niej możemy stracić od 3 do 6 kg.
Czytaj dalej...Autor
Kamila Kwietnicka
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
makarony, makaron, wegańskie, warzywa, zdrowe przepisy, zdrowe, sos sojowy, cytryna, imbir, kapustą, sosy, grzyby, rosół, zupa, sezam, mięso, fasolka, fasolka szparagowa, spaghetti, szparagi, sos do makaronu, warzywa na patelnie, sos z grzybów , makaron z patelni, makaron smażony, zupa warzywna, szybka zupa, kuchnia chińska, makaron po chińsku, sos spaghetti
Inne przepisy z Roślinna - blog wegański
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję