Chiński rosół z makaronem i warzywami

Chiński rosół z makaronem i warzywami

Chiński rosół z makaronem i warzywami

Przypuszczam, że narażę się tu kilku osobom, ale muszę to powiedzieć: nasz tradycyjnie serwowany rosół, choćby przyrządzany na najlepszym mięsie, nie może równać się do tego we wschodnim stylu. Chiński rosół z dodatkiem delikatnych warzyw, to istna witaminowa i smakowa bonanza. Wystarczający dowód na to, że można przyrządzić wyśmienity i bardzo aromatyczny bulion warzywny, nie dodając do niego zbędnego mięsa. Źródłem wspaniałego smaku jest duża ilość warzyw oraz przyprawy: imbir, anyż, trawa cytrynowa, chil... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Roślinna - blog wegański

Warto przeczytać

Jak uratować przesoloną zupę?

Co zrobić gdy jednak wsypie nam się za dużo soli? Jak odwrócić ten efekt i poprawić smak naszego dania?

Czytaj dalej...

Dieta kapuściana

Zupa kapuściana jest podstawą tej diety, dzięki niej możemy stracić od 3 do 6 kg.

Czytaj dalej...

Autor

Kamila KwietnickaKamila Kwietnicka

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

makarony, makaron, wegańskie, warzywa, zdrowe przepisy, zdrowe, sos sojowy, cytryna, imbir, kapustą, sosy, grzyby, rosół, zupa, sezam, mięso, fasolka, fasolka szparagowa, spaghetti, szparagi, sos do makaronu, warzywa na patelnie, sos z grzybów , makaron z patelni, makaron smażony, zupa warzywna, szybka zupa, kuchnia chińska, makaron po chińsku, sos spaghetti

Inne przepisy z Roślinna - blog wegański

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.