Połowy dorsza na Bałtyku - czyli jak to robi amatorka

Połowy dorsza na Bałtyku - czyli jak to robi amatorka

Połowy dorsza na Bałtyku - czyli jak to robi amatorka

27 lipca 2012 r. Godzina 4:50, pobudka. Szybkie ogarnięcie i wyjazd z Pruszcza Gdańskiego do Gdańska. Ciśnienie jest, bo droga średnio znajoma, kręta, a punkt 6:00 wypływamy. Zdążyliśmy. Na kutrze z 8 chłopa no i oczywiście szyper - czyli szef całej imprezy . Patrzą na nas trochę dziwnie. Nie zdziwiłbym się jakby myśleli następująco: co to za leszcze na pokładzie? on, jak on, ale ona? Baba na pokładzie kutra, na ryby, na morzu? No nic, jest jak jest, wypożyczamy wędki, bo jak typowy turysta może mieć akura... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Right Behind The Kitchen

Warto przeczytać

Dieta śródziemnomorska – przepis na długie i zdrowe życie

Średnia wieku mieszkańców Grecji, Włoch lub Hiszpanii jest wyższa, dlatego gdyż ich dieta opiera się w szczególności na rybach, warzywach i owocach morza.

Czytaj dalej...

Dieta Montignaca

Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.

Czytaj dalej...

Dieta Paleo

Jest to dieta opracowana przez dr Lorena Cordaina, według danych statystycznych jedna z najpopularniejszych na tą chwilę.

Czytaj dalej...

Autor

Right Behind The KitchenRight Behind The Kitchen

Dawid Furmanek - je, gotuje, pisze, analizuje, recenzuje. Pomysłodawca i właściciel mEATing - warsztaty kulinarne, łowca smaków podróżniczych. Z wykształcenia pedagog i absolwent studiów podyplomowych z psychologii komunikacji społecznej, trener, coach. Członek komisji Programu Miejsca Inspiracji w Lublinie, który za zadanie ma wyłonienie inspirujących miejsc w Lublinie (hoteli, restauracji, kawiarni). Prowadzi warsztaty i pokazy kulinarne, których odbiorcami są firmy, osoby indywidualne, a także dzieci.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

ryby, ryba, dorsz, ciekawe przepisy, grill, impreza, dania na gorąco, drugie danie

Inne przepisy z Right Behind The Kitchen

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.