Bruno Loubet współpracował z Pierrem Koffmannem w La Tante Claire oraz z Raymondem Blancem w dwóch restauracjach nagrodzonych gwiazdką Michelin Manoir aux Quat’Saisons. Swoją gwiazdkę Michelin zdobył jako szef kuchni w Four Seasons, Inn on the Park, następnie otworzył swój biznes Bistrot Bruno, L’Odeon i Bistrot Bruno Loubet w The Zetter Hotel. Podejście Bruno do jedzenia polega na połączeniu trzech lub czterech składników w idealnej równowadze, podkreślając smaki każdego z nich i przedstawiając je...
Dłuższe stosowanie antybiotyku może spowodować, że dane bakterie po prostu się na niego uodpornią i może dojść do sytuacji, że nie będzie czym już leczyć chorych osób.
Czytaj dalej...Szybki koktajl odchudzający z pomarańczy i grejpfrutów.
Czytaj dalej...Suszona pomarańcza na choinkę to prosty dodatek, który doda naszemu drzewku trochę tropikalnych klimatów.
Czytaj dalej...