Wegańskie farszynki z tofu

Wegańskie farszynki z tofu

Przepis na : obiad

Uwielbiam weganizować tradycyjne polskie potrawy! Ostatnio naszła mnie ochota na farszynki z suszonymi pomidorami, grzybami i tofu A że farszu wyszło więcej to wylądował w jeszcze w makaronie Efekt powalający! Szkoda, że tak szybko zniknęły Wegańskie farszynki z tofu 3 porcje (1 ma ok. 600 kcal) czas przygotowania: ok. 50 minut (+ 25 minut gotowania) koszt: ok. 3,50 zł za porcję Składniki: 3 średnie ugotowane ziemniaki (ok. 300-400 g) 10 g mąki pszennej 10 g mąki ziemniaczanej 5 g mąki z ciecierzycy (lub w...

Czytaj dalej na blogu rabarbarowo

Warto przeczytać

Jak zrobić idealnego schabowego?

Można rzec, że jest to najpopularniejsze danie polskiej kuchni, lecz nie każdy potrafi go przyrządzić tak by zapierał dech w piersiach.

Czytaj dalej...

Zdrowe odżywianie - zdrowe warzywa

Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.