Tarta z fasolką szparagową i kremowym sosem

Tarta z fasolką szparagową i kremowym sosem

Tarta z fasolką szparagową i kremowym sosem

Przepis na : obiad

Pomysł na fasolkę szparagową? Oczywiście musiała wylądować w letniej tarcie z kremowym sosem. Tarta z fasolką szparagową i kremowym sosem 3 porcje (1 ma ok. 435) czas przygotowania: ok. 20 minut (+ 45 minut pieczenia) koszt: ok. 3,80 zł za porcję Składniki: ciasto: 140 g mąki pszennej szczypta soli 85 ml ciepłego mleka roślinnego 30 g oliwy farsz: 120 g fasolki szparagowej 45 g orzechów włoskich olej do smażenia 2 ząbki czosnku cebula dymka z szczypiorkiem 225 g jogurtu roślinnego sól i pieprz do smaku 1 ły... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu rabarbarowo

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.