Polędwiczki wieprzowe w młodej kapuście

17
  • Polędwiczki wieprzowe w młodej kapuście
  • Polędwiczki wieprzowe w młodej kapuście

    Przepis na : obiad

    Składniki: 1 kg polędwiczek wieprzowych (2 sztuki) 1 główka młodej kapusty 2 dymki (cebulki i szczypior) 300 ml przecieru pomidorowego lub passaty 2 łyżki koncentratu pomidorowego 1/2 pęczka koperku 1 łyżka octu winnego 1 łyżka mąki pszennej 4 łyżki oleju 1 łyżka słodkiej papryki 1 łyżeczka ostrej papryki sól, pieprz Sposób wykonania: Polędwiczki myjemy, odcinamy wierzchnią, białą błonkę i przekrawamy wzdłuż na pół a następnie kroimy w paski. W dużym garnku rozgrzewamy 3 łyżki oleju i smażymy na nim oprószone so... Czytaj dalej na blogu Qchnia po prostu


    Tematycznie do tego przepisu

    • Dieta kapuściana
      Dieta kapuściana

      Zupa kapuściana jest podstawą tej diety, dzięki niej możemy stracić od 3 do 6 kg.

    Inne przepisy z Qchnia po prostu

    Dodaj komentarz