Przepis na : obiad
Lekka i zdrowa propozycja obiadowa z wiosennych warzyw. Pełna koloru i witamin. Przepyszna z bagietką lub ryżem. Składniki: 1l wywaru ze szparagów 500g piersi z kurczaka Pól kalafiora Por (biała część) Marchew Szklanka zielonego groszku Pęczek zielonych szparagów 150ml śmietanki słodkiej 12% Żółtko jajka Sól Biały pieprz Płatki słodkiej papryki Sposób przygotowania: Piersi z kurczaka myjemy i gotujemy w osolonym wywarze ze szparagów przez około 20 minut. Jeśli nie mamy wywaru szparagowego możemy użyć wody lub bul... czytaj dalej...
Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Dieta ta nie polega na zbytecznym głodzeniu się. Osoby na tej diecie mogą jeść nawet desery a zbędne kilogramy i tak lecą w dół.
Czytaj dalej...Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...Jeżeli masz dodatkowe kilogramy w postaci tkanki tłuszczowej i ćwiczysz, a nie możesz ich spalić to może coś jest nie tak w diecie.
Czytaj dalej...