Surówka z włoskiej kapusty i czerwonej papryki do obiadu.
Surówka z włoskiej kapusty i czerwonej papryki do obiadu.
Składniki : na 5 porcji 1 mała główka kapusty włoskiej 1 czerwona słodka papryka 3-4 łyżki śmietany 18% lub majonezu sól pieprz Sposób wykonania : Z kapusty włoskiej usuwamy białe, twarde zgrubienia oraz głąba. Listki drobno siekamy, razem z czerwoną papryką. Z papryki usuwamy wcześniej gniazd... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Przepisy i porady kulinarne
Autor
Krzysztof Jaracz
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
majonez, papryka, kapustą, mielone, drugie danie, ziemniaki, mięso, surówka, czerwona kapusta, mięso mielone, mielone z warzywami, surówka z czerwonej kapusty, surówka z kapusty
Inne przepisy z Przepisy i porady kulinarne
Dodaj komentarz