Pierogi z mięsem i kapustą

Pierogi z mięsem i kapustą

Pierogi z mięsem i kapustą

Zdecydowanie ulubione pierogi z bardzo smakowitym farszem. Oczywiście najlepsze są odsmażone na oleju. Składniki (ok. 60 sztuk): dwie szklanki mąki pszennej (polecam typ 650) wrzątek - niecała szklanka trochę soli i oleju do gotowania i smażenia dwie piersi z kurczaka kilo kapusty kwaszonej przyprawy: sól, pieprz, majeranek Przy pierogach zawsze zaczynam od farszu. Kurczaka kroję w kawałki, obsmażam na oleju, przyprawiam i duszę pod przykryciem do miękkości. W tym czasie kapustę obsmażam na drugiej patelni n... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu prawdziwe jedzenie

Warto przeczytać

Jak najlepiej dobrać przyprawy do mięsa?

Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.

Czytaj dalej...

Sałatka z kurczakiem - 15 najlepszych przepisów

Sałatka z kurczakiem ma wielu swoich "wielbicieli", zarówno wśród tych, którzy dbają o linię, jak i wśród tych, którzy kalorii nie liczą.

Czytaj dalej...

Dieta kapuściana

Zupa kapuściana jest podstawą tej diety, dzięki niej możemy stracić od 3 do 6 kg.

Czytaj dalej...

Autor

MamiMami

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

pierogi przepis, pierogi, ciasto, kapustą, kurczak, mięso, dieta, diety, piersi, pierś, pierś kurczaka, pierś z kurczaka, gotowany kurczak, ciasto na pierogi, pierogi przepis ciasto, potrawy z kurczaka, dania z kurczakiem, dania na gorąco, drugie danie, pierogi z mięsem, dania z piersi kurczaka, mięso duszone

Inne przepisy z prawdziwe jedzenie

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.