Przepis na : obiad
O króliku zrobionym na parze myślałem już od dłuższego czasu, ale wychodziło tak, że na pomyślę się tylko kończyło. W końcu stwierdziłem, że warto kolejny rodzaj mięsa przetestować i spróbować go zrobić w moim niezawodnym parowarze :) Wyszedł naprawdę bardzo dobry, ale z czasem parowania musiałem trochę pokombinować bo za pierwszym razem za krótko go parowałem. W kolejnym moim przepisie, który ukażę się za kilka dni, będzie kolejny nowy rodzaj mięsa, którego jeszcze nie było :) Także zaglądajcie śmiało na blog... czytaj dalej...
Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.
Czytaj dalej...Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...W przypadku gdy masz grupę krwi 0, doskonale trawisz mięso i ryby. Produkty z którymi masz problem to z pewnością wszelkie zboża, gdyż zakłócają Twoją przemianę materii.
Czytaj dalej...Osoby z grupą krwi B z pewnością nie wysiedzą w jednym miejscu i śmiało można je nazwać „obieżyświatem”. Lubią podróżować, a w szczególności nowe wyzwania.
Czytaj dalej...Od ponad 1,5 roku paruję wszystko co złapię w ręce. ( o ile już się nie rusza i jest zjadliwe )
Jak to śpiewał kiedyś zespół Boys:
Paruję co się da i na drzewo nie ucieka
Pierś z kurczaka ta czy ta
Tu smażenia w ogóle nie ma
Czy jakoś tak to leciało ;)