Wtorek: Warzywne muffiny

Wtorek: Warzywne muffiny

Wtorek: Warzywne muffiny

Kilka jaj, włoszczyzna i kawałek żółtego sera. Do tego odrobina przypraw i rozgrzany piekarnik. To wystarczy by przygotować pyszne warzywne mini frittaty. Czas: ok. 1 h 30 minut (z czego praca w kuchni to raptem kwadrans, ok. 45 minut zajmie upieczenie warzyw, a 30 minut pieczenie muffinów) Poziom trudności: średni Szacowana cena dla dwóch osób: w tym przepisie chodzi o wykorzystanie tego co mamy w lodówce, jeśli jednak musimy kupić składniki to dwie osoby najedzą się za ok. 17-18 zł (za tę cenę powstaną 4 du... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Niedzielny kucharz

Autor

Agnieszka Jablonska-TwarógAgnieszka Jablonska-Twaróg

Hej! Jesteśmy Agnieszka i Eugeniusz. Połączyła nas miłość do jedzenia (Eugeniusz kocha gotować, a ja smacznie zjeść ;)) Naszą specjalnością jest planowanie posiłków na tydzień. Zapraszamy Cię do wspólnego ekonomicznego i sprytnego gotowania – jedz smacznie, zdrowo, nie marnuj czasu, jedzenia i pieniędzy.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

muffiny, ziemniaki, omlet, brokuł, brokuły, pieczarki, frytki, placki, pieczone ziemniaki, sałata, fasolka, szpinak, mięso, fasolka po bretonsku, brokuł z jajkiem, drugie danie, placek z serem, mięsa pieczone, bez pieczenia, jajka z farszem, omlet ze szpinakiem

Inne przepisy z Niedzielny kucharz

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.