Wegetariańska tarta kapuściano-batatowo-buraczkowega ze szpinakowo-pietruszkowym pesto. Brzmi nieźle i jeszcze lepiej smakuje. Czas: 1,5 godziny (w tym godzina na rośnięcie ciasta) Poziom trudności: łatwe Czerwona kapusta – idealna do pieczenia Pieczona kapusta to jedno z naszych niedawnych odkryć. Żałujemy, że wcześniej nie przyszło nam do głowy, że kapustę można piec (albo nawet trzeba piec! :-)). Piekarnik wydobywa z kapusty wszystko co najlepsze: charakterystyczną słodycz, przyjemny i jakże inny od go... czytaj dalej...
Hej! Jesteśmy Agnieszka i Eugeniusz. Połączyła nas miłość do jedzenia (Eugeniusz kocha gotować, a ja smacznie zjeść ;)) Naszą specjalnością jest planowanie posiłków na tydzień. Zapraszamy Cię do wspólnego ekonomicznego i sprytnego gotowania – jedz smacznie, zdrowo, nie marnuj czasu, jedzenia i pieniędzy.