Szarlotka z chleba i resztek pieczywa

Szarlotka z chleba i resztek pieczywa

Szarlotka z chleba i resztek pieczywa

Przepis na : śniadanie

Szarlotka z chleba to idealny patent na wykorzystanie czerstwego pieczywa. Przepis jest prosty, wychodzi zawsze, smakuje wspaniale i prawie w ogóle nie wymaga pracy. Czas : 40 minut Poziom trudności: Bardzo łatwe Nie marnuj pieczywa – zrób szarlotkę z chleba To danie jest godne plecenia z wielu względów: jest bardzo proste i nadzwyczaj smaczne, z dodatkiem jabłek smakuje jak szarlotka, jest łatwe do przygotowania i co nie mniej ważne pozwala wykorzystać suchy, czerstwy chleb! Drugie życie pieczywa Cz... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Niedzielny kucharz

Warto przeczytać

Dieta 1000 kalorii

Dieta, przeznaczona do 5 posiłków dziennie. Niewiele zasad, poza dokładnym liczeniem kalorii.

Czytaj dalej...

Autor

Agnieszka Jablonska-TwarógAgnieszka Jablonska-Twaróg

Hej! Jesteśmy Agnieszka i Eugeniusz. Połączyła nas miłość do jedzenia (Eugeniusz kocha gotować, a ja smacznie zjeść ;)) Naszą specjalnością jest planowanie posiłków na tydzień. Zapraszamy Cię do wspólnego ekonomicznego i sprytnego gotowania – jedz smacznie, zdrowo, nie marnuj czasu, jedzenia i pieniędzy.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

chleb, jabłka, pieczywo, szarlotka, śniadania, bułki, desery, drożdżówki , deser, drozdzowka, sosy, mięso, szarlotka z jabłkami, bułka pszenna, chleb na drożdżach , bez pieczenia

Inne przepisy z Niedzielny kucharz

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.