Święta, Święta i po Świętach zostało w lodówce mnóstwo niedojedzonego jedzenia. Polecamy Wam kilka patentów jak spożytkować resztki ze świątecznego stołu, 10 sprawdzonych przepisów na przetwarzanie raz już zrobionego jedzenia. Pomysły na resztki jedzenia to rosnący w siłę trend kulinarny, wpisujący się w filozofię zero waste, propagującą zrównoważony sposób życia, przyjazny dla środowiska, przeciwnej marnotrastwu i zaśmiecaniu planety. Niezależnie od ideologicznej otoczki jest to bardzo praktyczny styl życia,... czytaj dalej...
Hej! Jesteśmy Agnieszka i Eugeniusz. Połączyła nas miłość do jedzenia (Eugeniusz kocha gotować, a ja smacznie zjeść ;)) Naszą specjalnością jest planowanie posiłków na tydzień. Zapraszamy Cię do wspólnego ekonomicznego i sprytnego gotowania – jedz smacznie, zdrowo, nie marnuj czasu, jedzenia i pieniędzy.