Wegańskie pesto

Wegańskie pesto

Wegańskie pesto

Składniki: 1 pęczek świeżej bazylii, 1 pęczek natki pietruszki, 1 pęczek natki kolendry, 1/2 szklanki orzechów makadamia lub orzeszków piniowych, 1 mała łyżeczka soli morskiej, 1/2 łyżeczki pieprzu, 1,4 szklanki oliwy z oliwek extra virgin, 1/4 szklanki pestek dyni, 1/4 szklanki nasion słonecznika, 2 ząbki czosnku, sok z 1/2 cytryny Przygotowanie: Wszystkie składniki zmiksować razem do uzyskania jednolitej masy. Przechowywać w lodówce. Świetny dodatek do sosów, makaronów, kanapek. Smacznego! Artykuł Wegańskie pes... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu NATURAnaTALERZU

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.