Czekoladowe risotto z granatem

Czekoladowe risotto z granatem

Czekoladowe risotto z granatem

Przepis na : deser

  Kremowe risotto o mocno czekoladowym smaku podane z pestkami granatu. Kto powiedział, że ta słynna potrawa musi być zawsze w wersji wytrawnej?! :) Spróbujcie mojej zdrowszej słodkiej wersji, na pewno Wam zasmakuje.  Składniki: (na 2 porcje) 1 łyżeczka masła 100 g ryżu arborio (do risotto) 500 ml mleka 2 łyżki erytrolu 1/4 tabliczki gorzkiej czekolady (25 g) pestki z 1/2 małego granatu Przygotowanie: Masło stopić na patelni, wsypać ryż, mieszając smażyć do zeszklenia. Następnie wsypać erytrol i stop... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Nastoletnie Wypiekanie

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.