Przepis na : obiad
Dzieci gdy zobaczyły na talerzu pstrąga stwierdziły, że wygląda jak rekin. Oczywiście z frytkami. Nie wiem dlaczego tak smakuje nam najbardziej Składniki: pstrąg patroszony 1 łyżka masła trochę oleju 2 ząbki czosnku gałązka świeżego koperku mąka sól biały pieprz frytki mrożone, lub ziemniaki do przygotowania frytek Pstrąga myję i osuszam. Całego pstrąga solę i pieprzę. Naciera rękami. Do środka wkładam czosnek w plasterkach i gałązkę koperku. Zamykam brzuszek pstrąga. Obtaczam go w mące. Smażę z dwóch stron na...
Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.
Czytaj dalej...Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.
Czytaj dalej...Dłuższe stosowanie antybiotyku może spowodować, że dane bakterie po prostu się na niego uodpornią i może dojść do sytuacji, że nie będzie czym już leczyć chorych osób.
Czytaj dalej...Dieta cebulowa, trwa zwykle od 2 do 3 tygodni, jest dietą odchudzającą przeznaczoną dla osób dorosłych. Podstawą diety są warzywa cebulowe. Cebula, por, szczypior oraz czosnek.
Czytaj dalej...