szczupak pieczony z fasolką szparagową i masłem

szczupak pieczony z fasolką szparagową i masłem

szczupak pieczony z fasolką szparagową i masłem

           szczupak z fasolką szparagową Koniec zimy to okres kiedy szczególnie należy zadbać o  dietę. Absolutnie nie może w niej zabraknąć ryb, ani warzyw. Dlatego dziś przedstawię proste ( można by powiedzieć postne ) danie, które swym delikatnym smakiem z pewnością zachwyci, wszystkich amatorów rybich potraw. składniki dla czterech osób cały szczupak o wadze około półtorej kilograma 5 łyżek masła 2 ząbki czosnku 2 niewielkie cebule 500 g fasolki szparagowej ( ja u... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Miód i pieprz

Autor

stolpen

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

ryby, ryba, miód, warzywa, fasolka, fasolka szparagowa, pieczarki, mięso, diety, dieta, warzywa na patelnie, dania dietetyczne, dietetyczne , dietetycznie, ryby smażone, mięsa pieczone, mięso dietetycznie, drugie danie

Inne przepisy z Miód i pieprz

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.