Przepis na : obiad
Kopytka przygotowywane są z ziemniaków, które najpierw gotujemy a następnie przeciskamy przez praskę. Bezglutenowe kopytka z sosem pomidorowo-mozzarellowym Tradycyjne kopytka przygotowywane są z dodatkiem mąki pszennej i jajka. Podawane mogą być z sosami np. pieczarkowym lub pomidorowym, z gulaszem bądź jako dodatek do innych dań mięsnych. Kopytka smakują pysznie podsmażone na maśle. Można je zatem śmiało odgrzać na następny dzień i podać takie właśnie odsmażane z chrupiącą skórką. Moje kopytka zrobiłam na bazi... czytaj dalej...
Pizza jest to potrawa z kuchni włoskiej, zwyczajowo używa się ciasta drożdżowego, smaruje sosem pomidorowym i sypie się tartą mozzarellą i ziołami, całość następnie piecze się w nagrzanym mocno piecu.
Czytaj dalej...Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!
Czytaj dalej...Dieta cebulowa, trwa zwykle od 2 do 3 tygodni, jest dietą odchudzającą przeznaczoną dla osób dorosłych. Podstawą diety są warzywa cebulowe. Cebula, por, szczypior oraz czosnek.
Czytaj dalej...