Sandacz z sufletem z łososia.

Sandacz z sufletem z łososia.

Sandacz z sufletem z łososia.

Przepis na : obiad

Idealne połączenie łososia  i jakże delikatnego sandacza.    Podanego z sosem beurre blank i  purre z kukurydzy.  Do tego surówka z lekkim pazurem.  Eksplozja smaku w każdym kęsie.  Niebanalne, finezyjnie i zgodne z zasadą efektu WOW. Składniki: 400 g filetu z sandacza 400 g filetu z łososia ok 100 ml śmietany 36 % (rzadkiej)   sól biały pieprz puszka kukurydzy czosnek (do smaku) ok 1 łyżki masła klarowanego ok 100 g ziemniaków k... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Malinowe Pocałunki

Warto przeczytać

Najlepszy sos czosnkowy!

Najlepsza receptura na sos czosnkowy! Jedyny w swoim rodzaju!

Czytaj dalej...

Jak zrobić sos holenderski

Wiele osób zapewne słyszało o tym sosie i zastanawiało się, jak się go robi, z czego on jest i z czym się go podaje.

Czytaj dalej...

Jak zrobić zasmażkę?

Zasmażka jest podstawą wszelkich sosów, zup lub też do szparagów czy fasolki szparagowej. Często się ją stosuje nie tyle by zagęścić jakieś danie ale też by wzbogacić jego smak. Często pojawiają się problemy z zasmażką.

Czytaj dalej...

Autor

elwira K

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

malinowe, łosoś, ziemniak, kapustą, ziemniaki, pieczenie, ryby, kapusta pekińska, miód, cytryna, ryba, imbir, sosy, papryka, słoik, mus, puree, surówka, polewa, masło czosnek, obiad, pieczone ziemniaki z czosnkiem, pieczone ziemniaki, łosoś na parze, ryba w occie, surówka z kapusty, surówka ze świeżej kapusty, sos z octu balsamicznego , pieczone purre, ziemniaki na obiad

Inne przepisy z Malinowe Pocałunki

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.