Makaron z puree z pieczonego buraka z dodatkiem koperku i cytryny.

Makaron z puree z pieczonego buraka z dodatkiem koperku i cytryny.

Makaron z puree z pieczonego buraka z dodatkiem koperku i cytryny.

Kolejne danie, które jest idealne jesienią.  Kolorystyka napawa nas mega optymizmem,  a smak dodaje wigoru i od razu nabieramy chęci do dalszego działania.  Uwielbiam to danie, ponieważ jest naprawdę proste, efektowne i nadzwyczaj smaczne i typowo jesienne.  Aromat i słodki smak pieczonych buraków nie równa się z żadnym innym. Dosłownie samo zdrowie na talerzu.   Ja jestem na tak. A Wy?  Składniki: 250 g czerwonych buraków 200 g makaronu np spaghetti (najlepiej pełnoziarnist... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Malinowe Pocałunki

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.