Makaron z puree z pieczonego buraka z dodatkiem koperku i cytryny.
Makaron z puree z pieczonego buraka z dodatkiem koperku i cytryny.
Kolejne danie, które jest idealne jesienią. Kolorystyka napawa nas mega optymizmem, a smak dodaje wigoru i od razu nabieramy chęci do dalszego działania. Uwielbiam to danie, ponieważ jest naprawdę proste, efektowne i nadzwyczaj smaczne i typowo jesienne. Aromat i słodki smak pieczonych buraków nie równa się z żadnym innym. Dosłownie samo zdrowie na talerzu. Ja jestem na tak. A Wy? Składniki: 250 g czerwonych buraków 200 g makaronu np spaghetti (najlepiej pełnoziarnist... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Malinowe Pocałunki
Autor
elwira K
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
buraki, makarony, malinowe, makaron, feta, ser feta, spaghetti, dania z makaronem, makaron z serem
Inne przepisy z Malinowe Pocałunki
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję