Przepis na : śniadanie
Lubicie pasty kanapkowe? Pasta z kurczaka jest szybka, prosta w przygotowaniu. Co więcej pozwala wykorzystać do przygotowania resztki kurczaka, który pozostał z gotowania rosołu. Ogólnie pasty kanapkowe na śniadanie możecie przygotować ze wszystkiego, jednak nie każda pasta będzie tak smaczna i pożywana, jak ta przygotowana z kurczaka i cieciorki. Do przygotowania tej pasty nie potrzebujemy zbyt wielu wymyślnych składników. Osobiście przygotowuję ją z mięsa z kurczaka gotowanego w rosole z dnia poprzedniego,... czytaj dalej...
Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Sałatka z kurczakiem ma wielu swoich "wielbicieli", zarówno wśród tych, którzy dbają o linię, jak i wśród tych, którzy kalorii nie liczą.
Czytaj dalej...