Klasyczna lemoniada

Klasyczna lemoniada

Klasyczna lemoniada

Przepis na : deser

Klasyczna lemoniada to nasza propozycja na upalne dni. Woda mineralna nawodni nasz organizm, a dodatek cytryny sprawi, że napój stanie się jeszcze bardziej orzeźwiający. Składniki oraz przepis znajdują się poniżej… Składniki 3 cytryny 2 łyżki miodu garść liści mięty 1,5 l wody mineralnej Klasyczna lemoniada – przepis Do dzbanka wyciskamy sok z dwóch cytryn. Trzecią cytrynę kroimy na plasterki. Dzbanek uzupełniamy wodą mineralną, dodajemy 2 łyżki miodu i liście mięty. Odstawiamy na ok. 15-20 minut aby sm... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kulinarnyblog.pl - wiesz jak gotować!

Warto przeczytać

Ciasto „Trzy Szklanki”. Każdy Kawałek Rozpływa Się W Ustach. Genialnie Prosty I Szybki Przepis.

Przepisów jest bardzo wiele, w każdym domu króluje inne ciasto. Chciałabym przedstawić wam przepis na ciasto, które bardzo często nazywa się Trzy szklanki. Ciasto jest bardzo proste i pyszne, a przepis prosty, nawet amator cukierniczy sobie z nim poradzi.

Czytaj dalej...

Buraczki tarte na zimę

Tarte buraczki na zimę do słoików to obowiązkowy twór z buraków w naszej piwnicy. Można je podawać jako dodatek do obiadu, od razu ze słoika.

Czytaj dalej...

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.

Czytaj dalej...

Ciasta na Wielkanoc. Najlepsze przepisy!

Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.

Czytaj dalej...

Autor

Grzes

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

mielone, desery, deser, dieta, ogórki, ciasto, gołąbki, kluski, ogórki małosolne, kopytka, krewetki, buraki, kapustą, kapusta kiszona, grzyby, kotlety mielone, mięso mielone, czerwona fasola, fasolka szparagowa, biszkopt, torty, truskawki, lasagne, tort, bez pieczenia, gofry, gulasz, pasztet, makaron, sos pomidorowy

Inne przepisy z Kulinarnyblog.pl - wiesz jak gotować!

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.