Przepis na : obiad
Chłodnik z jajkiem to jedna z moich ulubionych zup, które przygotowuję na wiosnę. Robię ją zawsze, jak tylko pojawi się świeża, młoda botwinka. W tym wpisie pokażę Wam, jak krok po kroku przygotować tą pyszną zupę na ciepłe dni. Chłodnik z botwinki możecie przygotować na kilka sposobów, pokażę Wam jakie dodatki można zastosować, aby miał wyjątkowy smak. Oczywiście podstawą będzie domowy bulion drobiowy. Dlaczego warto przygotować chłodnik z jajkiem Chłodnik litewski, bo tak też jest nazywany chłodnik z jajkiem ... czytaj dalej...
Co zrobić gdy jednak wsypie nam się za dużo soli? Jak odwrócić ten efekt i poprawić smak naszego dania?
Czytaj dalej...Zupa kapuściana jest podstawą tej diety, dzięki niej możemy stracić od 3 do 6 kg.
Czytaj dalej...Większość ludzi ślepo wierzy w mity gdzieś tam zasłyszane, a nie skupia się nad ich sensem. Postaramy się odpowiedzieć jak to jest z ogórkiem i pomidorem, łączyć czy nie?
Czytaj dalej...