Arbuzowa lemoniada

Arbuzowa lemoniada

Arbuzowa lemoniada

Przepis na : deser

Lemoniada wszystkim kojarzy się głównie z wodą i cytryną. Jednak tym razem pokażę Wam jak przygotować pyszną, słodką lemoniadę z arbuza. Arbuzowa lemoniada to szybki i błyskawiczny napój na upalne dni. Kupując arbuza podpytajcie sprzedawcę czy arbuz ma pestki, można dostać takie bez pestek. Składniki 0,5 kg arbuza 0,5 l wody sok z 1/2 cytryny ewentualnie kostki lodu Arbuzowa lemoniada – przepis Czerwoną część arbuza musimy odkroić od skórki i wkładamy do blendera. Dodajemy sok z cytryny, wodę i blenduj... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kulinarnyblog.pl - wiesz jak gotować!

Warto przeczytać

Ciasto „Trzy Szklanki”. Każdy Kawałek Rozpływa Się W Ustach. Genialnie Prosty I Szybki Przepis.

Przepisów jest bardzo wiele, w każdym domu króluje inne ciasto. Chciałabym przedstawić wam przepis na ciasto, które bardzo często nazywa się Trzy szklanki. Ciasto jest bardzo proste i pyszne, a przepis prosty, nawet amator cukierniczy sobie z nim poradzi.

Czytaj dalej...

Buraczki tarte na zimę

Tarte buraczki na zimę do słoików to obowiązkowy twór z buraków w naszej piwnicy. Można je podawać jako dodatek do obiadu, od razu ze słoika.

Czytaj dalej...

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.

Czytaj dalej...

Ciasta na Wielkanoc. Najlepsze przepisy!

Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.

Czytaj dalej...

Autor

Grzes

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

arbuz, mielone, desery, deser, dieta, ogórki, ciasto, gołąbki, kluski, ogórki małosolne, kopytka, krewetki, buraki, kapustą, kapusta kiszona, grzyby, kotlety mielone, bez pieczenia, mięso mielone, czerwona fasola, fasolka szparagowa, biszkopt, torty, truskawki, lasagne, tort, gofry, gulasz, pasztet, makaron

Inne przepisy z Kulinarnyblog.pl - wiesz jak gotować!

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.