Pączki z dwoma dżemami. Był sobie mały okrągły pączek, był lukrowany i nie miał rączek, miał za to smaczną brązową skórkę, a w środku, dziurkę na konfiturkę. Konfiturka mi się skończyła. Zrobiłem jej w ubiegłym roku chyba trochę za mało, albo za często tej zimy podawałem moim gościom doskonałą herbatę z rumem i konfiturą. Pierwszy raz piliśmy z żoną taką herbatę przed wielu laty w rosyjskiej restauracji. Tak się w niej rozsmakowaliśmy, że kupiliśmy specjalne tygielki &... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.
Czytaj dalej...