Pierogi z mięsnym farszem
Pierogi z mięsnym farszem
Cebulka troszkę mi się przypiekła, ale dopóki nie jest gorzka, zjem każdą. <3 Jak i takie pyszne pierogi - dobre na śniadanie, obiad i kolację. Ciasto: Jak tutaj , tylko połowa składników (żółtko, zamiast całego jajka) Farsz: 400g mielonego mięsa z łopatki duży kubek esencjonalnego wywaru warzywnego 1 gotowana marchewka i pietruszka (z wywaru) 1 spora cebula 2 ząbki czosnku sól, pieprz masło klarowane do smażenia Mięso wykładamy na ciepłą patelnię z łyżką masła i delikatnie je podsmażamy. Zalewamy warzyw... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Kuchenna Kontrrewolucya
Autor
Emilia Koniecpolska
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
pierogi przepis, pierogi, mięso, mielone, cebula, śniadanie, śniadania, czosnek, pietruszka, mięso mielone, jajka z farszem, gotowana marchewka, marchewka, kolacja, obiad, ciasto, jajko, mięso duszone, ciasto na pierogi, pierogi przepis ciasto, pyszne ciasto, pierogi z mięsem, mięso na obiad, duszona marchew, jajka nadziewane
Inne przepisy z Kuchenna Kontrrewolucya
Dodaj komentarz