Makaroszotto z dyni makaronowej i pęczaku z jagodami goji

Makaroszotto z dyni makaronowej i pęczaku z jagodami goji

Makaroszotto z dyni makaronowej i pęczaku z jagodami goji

Właściwości jagód goji są wprost niezrównane. Co dzień odkrywam ich przydatność w kuchni, a dziś współpracują świetnie w daniu z patelni. :) Makaron dyniowy posklejał się z powodu użycia sporej ilości sera, jednak nadało mu to nieco bardziej stałą, przyjaźniejszą do jedzenia konsystencję. Idealne, koloowe danie w jesienny piątkowy dzień! :) 1 mała dynia makaronowa (ok. 400g) 100g kaszy pęczak 1 duży dojrzały pomidor kawałek pora (ok. 5 centymetrów) 1 cienka i krótka łodyżka selera naciowego kawałek żółtego s... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kuchenna Kontrrewolucya

Warto przeczytać

Dieta oczyszczająca warzywno-owocowa dr Dąbrowskiej

Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.

Czytaj dalej...

Zdrowe odżywianie - zdrowe warzywa

Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.