Szpinak często pojawia się w moich potrawach,a tym razem trafił do niedzielnego ciasta. Ja już nawet zażartowałam,że jestem od niego uzależniona. To chyba dobre uzależnienie,jak myślicie? 😜 Szpinak nie tylko dostarczył mojemu ciastu wartościowych składników,ale także je przepięknie ubarwił . A co ważne jego smak nie jest w ogóle wyczuwalny w cieście,cytryna zrobiła swoje także śmiało możemy go w ten sposób przemycać . 3 jajka 3/4 szklanki cukru trzcinowego 100 g świeżego szpinaku 2 szklanki mąki pszenn... czytaj dalej...
Mało osób zdaje sobie sprawę, że w wielu problemach kuchennych skuteczna może się okazać cytryna.
Czytaj dalej...Nastała już jesień, więc nasz organizm musi walczyć z bakteriami i wirusami wywołującymi przeziębienia lub grypę.
Czytaj dalej...Dieta ta nie polega na zbytecznym głodzeniu się. Osoby na tej diecie mogą jeść nawet desery a zbędne kilogramy i tak lecą w dół.
Czytaj dalej...Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...