Przepis na : obiad
Fasolka po bretońsku z boczkiem i kiełbasą. Danie z białej fasoli Jaś z pomidorami, doprawione suszonym majerankiem i wędzoną papryką. Czas przygotowania: 1,5 godziny Ilość porcji: 4-6 osób Trudność przygotowania: średnie SKŁADNIKI : 500g fasoli Jaś 500g kiełbasy 250g boczku wędzonego 800g pomidorów krojonych 1 duża cebula 2 ząbki czosnku 400ml passaty pomidorowej 3 łyżki koncentratu pomidorowego 3 łyżki majeranku 1/2 łyżeczki słodkiej papryki 1/2 łyżeczki wędzonej papryki 1/2 łyżeczki ostrej papryki 2 liśc... czytaj dalej...
Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.
Czytaj dalej...Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.
Czytaj dalej...Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...Dłuższe stosowanie antybiotyku może spowodować, że dane bakterie po prostu się na niego uodpornią i może dojść do sytuacji, że nie będzie czym już leczyć chorych osób.
Czytaj dalej...