Filety Makreli Graal z salsą i roszponką

Filety Makreli Graal z salsą i roszponką

Filety Makreli Graal z salsą i roszponką

Przepis na : śniadanie

1 puszka Makreli z pastą pomidorowo-czosnkową w oleju Graal 1 pomidor 1/4 cebuli gałązka bazylii 2 gałązki natki pietruszki sól pieprz pieprz ziolowy oliwa garść roszponki Pomidora i cebulę pokroić w drobną kosteczkę, doprawić solą  pieprzem i oliwą. Wymieszać. Rybę wyjąć z puszki (odlać olej) Obłożyć rybę salsą i dookoła roszponką. Tak przygotowaną rybę można podać gościom na kolację. Dostałam do testowania drugą paczkę rybek w puszkach , są jeszcze lepsze :) Tym razem postanowiłam przygotować Makrel... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Gotowanie jest łatwe

Warto przeczytać

Dieta śródziemnomorska – przepis na długie i zdrowe życie

Średnia wieku mieszkańców Grecji, Włoch lub Hiszpanii jest wyższa, dlatego gdyż ich dieta opiera się w szczególności na rybach, warzywach i owocach morza.

Czytaj dalej...

Dieta Montignaca

Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.

Czytaj dalej...

Dieta Paleo

Jest to dieta opracowana przez dr Lorena Cordaina, według danych statystycznych jedna z najpopularniejszych na tą chwilę.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.