Wiosenne pierogi z botwiną

Wiosenne pierogi z botwiną

Wiosenne pierogi z botwiną

Przepis na : obiad

Oszołomiona pierwszymi, prawdziwie wiosennymi dniami poleciałam (dosłownie!) na pobliski ryneczek i niestety ... Przeliczyłam się... Tylko na jednym straganie znalazłam botwinę i to cudem, bo jej właścicielka wyhodowała ją w szklarni. :) Jeśli jednak (podobnie jak ja) będziecie mieć troszkę szczęścia, też ją dostaniecie. :) Osobiście wielbię buraki i jestem ich wierną fanką, a na botwinę czekam zawsze z utęsknieniem. Dziś mam dla Was autorski przepis, którego nie znajdziecie na żadnym innym blogu.  Stworzył... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Garniec Magalie

Warto przeczytać

Skuteczne domowe syropy na przeziębienie

Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.

Czytaj dalej...

Dieta Montignaca

Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.

Czytaj dalej...

Naturalne antybiotyki, które musisz poznać!

Dłuższe stosowanie antybiotyku może spowodować, że dane bakterie po prostu się na niego uodpornią i może dojść do sytuacji, że nie będzie czym już leczyć chorych osób.

Czytaj dalej...

Dieta cebulowa

Dieta cebulowa, trwa zwykle od 2 do 3 tygodni, jest dietą odchudzającą przeznaczoną dla osób dorosłych. Podstawą diety są warzywa cebulowe. Cebula, por, szczypior oraz czosnek.

Czytaj dalej...

Autor

Garniec MagalieGarniec Magalie

Witam Cię w moim świecie!
Znajdziesz w nim moje oraz unowocześnione przeze mnie przepisy głównie kuchni polskiej, której jestem wierną fanką.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

buraki, burak, pierogi przepis, pierogi, barszcz czerwony, barszcz, ciasto, sok, buraczki, jogurt, obiad, pierogi przepis ciasto, ciasto na pierogi, lekkie ciasto, ciasto z jogurtem naturalnym, ciasto z bezami

Inne przepisy z Garniec Magalie

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.