Pasta z czerwonej fasoli z rodzynkami

Pasta z czerwonej fasoli z rodzynkami

Pasta z czerwonej fasoli z rodzynkami

P rzepis na tę genialną pastę kanapkową znalazłem na stronie hello zdrowie . Jej autorką jest niezawodna, jak zawsze zresztą, Marta Dymek. Obok fasolowego smalcu jest to pozycja niemalże obowiązkowa. Pasta jest pełna bliskowschodnich przypraw , a dodatek słodkich rodzynek świetnie przełamuje jej cudowny aromat. A jak pachnie w całym domu w trakcie smażenia! Jest tak dobra, że właśnie lecę po kolejną kanapkę, bo nie wytrzymam! :D Składniki: 1 puszka czerwonej fasoli (odsączonej z zalewy) 1 czerwona ceb... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Food Square

Warto przeczytać

Jak najlepiej dobrać przyprawy do mięsa?

Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.

Czytaj dalej...

Dieta oczyszczająca warzywno-owocowa dr Dąbrowskiej

Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.

Czytaj dalej...

Dieta cebulowa

Dieta cebulowa, trwa zwykle od 2 do 3 tygodni, jest dietą odchudzającą przeznaczoną dla osób dorosłych. Podstawą diety są warzywa cebulowe. Cebula, por, szczypior oraz czosnek.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.