30 min Smaczny i bardzo prosty w wykonaniu pomysł na obiad. Pierś z indyka zapiekana w pesto z dodatkiem pomidora i sera mozzarella. Niewiele składników, które doskonale do siebie pasują i połączone dają niezapomniany smak. Czas przygotowania i ilość porcji 5 minut + 25 minut pieczenia, 2 porcje. Produkty 1 x pierś z indyka, 1 x pomidor, 2 x plastry mozzarella, kilka łyżek zielonego pesto, kilka plastrów świeżej bazylii, sól, pieprz. Przygotowanie Pierś z indyka przekrój na dwie porcje i przypraw solą ora... czytaj dalej...
Według dietetyków istnieje kilka pokarmów, które obecne w naszej diecie ograniczają przyrost tkanki tłuszczowej.
Czytaj dalej...Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.
Czytaj dalej...Dłuższe stosowanie antybiotyku może spowodować, że dane bakterie po prostu się na niego uodpornią i może dojść do sytuacji, że nie będzie czym już leczyć chorych osób.
Czytaj dalej...Pizza jest to potrawa z kuchni włoskiej, zwyczajowo używa się ciasta drożdżowego, smaruje sosem pomidorowym i sypie się tartą mozzarellą i ziołami, całość następnie piecze się w nagrzanym mocno piecu.
Czytaj dalej...