55 min Przepis na smaczną i sycącą kolację z białego twarogu i jajek z dodatkami. Czas przygotowania i ilość porcji 55 minut, 2 porcje. Produkty 3 jajka, 200g twarogu, 1 pomidor, 1 cebula szalotka, 1 ząbek czosnku, 3 plasterki szynki z indyka, bazylia, oregano, pieprz, sól. Przygotowanie Do miski włóż twaróg i rozgnieć go widelcem. Pomidora, szynkę, cebulę i szczypiorek pokrój w drobną kostkę, a czosnek rozgnieć i wszystko dodaj do twarogu. Jajka rozbij i wlej do miseczki, dodaj do nich bazylię, oregano, p... czytaj dalej...
Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Według dietetyków istnieje kilka pokarmów, które obecne w naszej diecie ograniczają przyrost tkanki tłuszczowej.
Czytaj dalej...Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.
Czytaj dalej...Wydawać się może, że każdy potrafi ugotować jajko na twardo i potem je obrać. Niestety najwięcej problemów jest z tą drugą czynnością.
Czytaj dalej...