Przepis na żółty gulasz ze schabem i warzywami. Podajemy z ryżem lub makaronem. Składniki: 300 g schabu cebula marchew papryka żółta łyżka śmietany 18% łyżka mąki kukurydzianej (lub pszennej) łyżka sosu sojowego ciemnego łyżeczka kurkumy sól, pieprz Przygotowanie Schab kroimy w kostkę i podsmażamy na patelni. Następnie podlewamy wodą i dusimy na wolnym ogniu. Cebulę kroimy w piórka, marchew ścieramy na tarce o grubych oczkach i dodajemy do schabu, kiedy ten będzie już robił się miękki. W razie potrzeby podl... czytaj dalej...
Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.
Czytaj dalej...Można rzec, że jest to najpopularniejsze danie polskiej kuchni, lecz nie każdy potrafi go przyrządzić tak by zapierał dech w piersiach.
Czytaj dalej...Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...Dłuższe stosowanie antybiotyku może spowodować, że dane bakterie po prostu się na niego uodpornią i może dojść do sytuacji, że nie będzie czym już leczyć chorych osób.
Czytaj dalej...