Ryba zapiekana w śmietanie

Ryba zapiekana w śmietanie

Ryba zapiekana w śmietanie

Ryba zapieka w śmietanie to idealna propozycja dla osób, które nie mogą poświęcić zbyt wiele czasu na gotowanie. Do zapiekania możemy wybrać dorsza, lina, łososia lub inny gatunek o delikatnym mięsie, który upieczemy stosunkowo szybko. Dzięki temu w dosłownie pół godziny przygotujemy zdrowy, pełnowartościowy obiad dla całej rodziny. Delikatne mięso ryb jest też bardzo lubiane przez dzieci. Ryba zapiekana w śmietanie z cebulką może być serwowana w kokilkach, będzie się wówczas pięknie prezentować na świątecznym s... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Cztery Fajery

Warto przeczytać

Dieta śródziemnomorska – przepis na długie i zdrowe życie

Średnia wieku mieszkańców Grecji, Włoch lub Hiszpanii jest wyższa, dlatego gdyż ich dieta opiera się w szczególności na rybach, warzywach i owocach morza.

Czytaj dalej...

Dieta Montignaca

Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.

Czytaj dalej...

Dieta Paleo

Jest to dieta opracowana przez dr Lorena Cordaina, według danych statystycznych jedna z najpopularniejszych na tą chwilę.

Czytaj dalej...

Autor

CzteryFajery.plCzteryFajery.pl

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

ryby, ryba, ciasto, śniadania, pierogi, naleśniki, pierogi przepis, obiad, dorsz, sałatka, sałatki, zupa, ciasteczka, łosoś, kolacja, surówka, tiramisu, przetwory, mięso, desery, deser, sosy, naleśnik, ziemniaki, kasza gryczana, ziemniaki zapiekane, ciasto na pierogi, pierogi przepis ciasto, łatwe ciasto, mięso na obiad

Inne przepisy z Cztery Fajery

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.