KOPYTKA

KOPYTKA

KOPYTKA

Podstawowy przepis na lekkie i puszyste kopytka, które nie sklejają się i nie rozpadają po ugotowaniu.  Łatwe w wykonaniu, sycące i smaczne. Można je jeść jako samodzielne danie lub podać jako dodatek do pieczeni czy gulaszy.  Najlepiej, aby ziemniaki z których przygotowujemy kopytka były mączyste o sypkim miąższu po ugotowaniu. Ziemniaki można ugotować dzień wcześniej, jeszcze ciepłe przecisnąć przez praskę i przechować w lodówce do następnego dnia. Ja sama najczęściej przygotowuję je z ziemniakó... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu cool and minty

Warto przeczytać

Zdrowe odżywianie - zdrowe warzywa

Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!

Czytaj dalej...

Autor

COOL AND MINTYCOOL AND MINTY

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

ziemniaki, kopytka, boczek, sosy, pesto, mięso, gulasz, obiad, sos pieczarkowy, ciasto, ziemniaki na obiad, boczek w sosie, pieczone ziemniaki, ciasto na niedziele, szybkie ciasto, mięso na obiad, mięsa pieczone, pieczony boczek, obiad na szybko, szybki obiad, dania na gorąco, łatwe ciasto

Inne przepisy z cool and minty

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.