JAGLANE PULPETY PO TOSKAŃSKU

JAGLANE PULPETY PO TOSKAŃSKU

JAGLANE PULPETY PO TOSKAŃSKU

Przepis na : obiad

Delikatne, wegetariańskie pulpety, w kremowym  sosie z suszonych pomidorów i szpinaku. Podałam je z makaronem spaghetti , ale równie dobrze bedą z ziemniaczkami puree.  Bardzo ważne jest dokładne odparowanie kaszy i soczewicy przed formowaniem pulpetów. Najlepiej zrobić to dzień przed planowanym podaniem. Po ostudzeniu masa powinna być tak sztywna, że można ją kroić nożem. -------------------------------------------------  SKŁADNIKI / 4 PORCJE PULPETY 1/3 szklanki czerwonej soczewicy 1/3  szklan... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu cool and minty

Warto przeczytać

Dieta Montignaca

Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.