PIERŚ Z KACZKI SOUS VIDE PODWĘDZANA SOSNĄ Z LEŚNĄ ŻURAWINĄ, PIKLOWANYMI PĘDAMI ŚWIERKU, DYNIĄ PIŻMOWĄ I SOSEM DEMI-GLACE
PIERŚ Z KACZKI SOUS VIDE PODWĘDZANA SOSNĄ Z LEŚNĄ ŻURAWINĄ, PIKLOWANYMI PĘDAMI ŚWIERKU, DYNIĄ PIŻMOWĄ I SOSEM DEMI-GLACE
PIERŚ Z KACZKI SOUS VIDE PODWĘDZANA SOSNĄ Z LEŚNĄ ŻURAWINĄ, PIKLOWANYMI MŁODYMI PĘDAMI ŚWIERKU, DYNIĄ PIŻMOWĄ I SOSEM DEMI-GLACE Zapraszam do zrobienia dania, które w pełni inspirowane jest naturą. Słodkie mięso z kaczki idealnie pasuje do kwaśnych, dzikich owoców jak leśna żurawina. Zapach sosny przenosi nas prosto do lasu. Do ideału brakuje tylko jednego, sosu. Dlatego uzupełnieniem będzie bardzo gęsty, intensywny sos demi-glace, który przenosi to danie na zupełnie inny wymiar smaku. Składniki Kaczka pie... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu chefintheforest
Autor
chefintheforest
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
sosy, kaczki, pierś, dynia, piersi, piersi z kaczki, mięso, ziemniaki, seler naciowy, seler, pierś w marynacie, pieczone ziemniaki, mięsa pieczone
Inne przepisy z chefintheforest
Dodaj komentarz