Kluski z gotowanym mięsem z rosołu - bez glutenu!
Kluski z gotowanym mięsem z rosołu - bez glutenu!
Przepis na : obiad
Wspaniałe danie dla całej rodziny. Składa się u mnie zawsze z mięsa ugotowanego w rosole, więc nic się nie marnuje. Do tego podsmażona na rumiano cabulka na maśle wraz z boczkiem i nic nam do szczęścia więcej nie trzeba :) Kluski robię na takim samym cieście jak na kluski śląskie, więc są bezglutenowe. Naprawdę polecam. SKŁADNIKI NA CIASTO: · ok. 1,5 kg ugotowanych ziemniaków · ok. 300 g mąki ziemniaczanej ( tyle mąki aby zapełni... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Calzonella.com
Autor
Calzonella.com
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
kluski, placki, ziemniaki, ciasto, rosół, boczek, bezglutenowe, pierogi, obiad, placki ziemniaczane, pierogi z mięsem, ciasto na pierogi
Inne przepisy z Calzonella.com
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję