Pstrąg z pieprzem i rozmarynem

Pstrąg z pieprzem i rozmarynem

Pstrąg z pieprzem i rozmarynem

Robiłam już  w ten sposób łososia i bardzo mi posmakował. Tym razem troszkę przepis zmodyfikowałam by sprawdzić wszystkie warianty . Pewnie będę jeszcze nie raz przy nim eksperymentować . Zapewniam że warto. Czas: 30 minut + marynowanie Składniki: filet z pstrąga ( na 2 porcje)- ja miałam filetów ze skórą 3 świeże  gałązki rozmarynu 1/2 cytryny szczypta soli szczypta mielonego pieprzu 3 łyżki oleju z pestek winogron 2 łyżki masła mąka do oprószenia 3 duże cebule 4 ziemniaki ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Buniabaje w kuchni

Warto przeczytać

Dieta śródziemnomorska – przepis na długie i zdrowe życie

Średnia wieku mieszkańców Grecji, Włoch lub Hiszpanii jest wyższa, dlatego gdyż ich dieta opiera się w szczególności na rybach, warzywach i owocach morza.

Czytaj dalej...

Dieta Montignaca

Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.

Czytaj dalej...

Dieta Paleo

Jest to dieta opracowana przez dr Lorena Cordaina, według danych statystycznych jedna z najpopularniejszych na tą chwilę.

Czytaj dalej...

Autor

BuniabajewkuchniBuniabajewkuchni

Uważam, że powiedzieć o kimś ---,,Kura domowa "--- to komplement .

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

pstrag, jak zrobic pstrąga, rozmaryn, cytryna, cebula, mielone, ziemniak, ryba, sok, lekka, mąka, ryby, ziemniaki, przepisy z ziemniakami, łosoś, warzywa, fasolka szparagowa, fasolka, ziemniaki w mundurkach, surówka, ryby smażone, jak zrobić wodę z cytryna, filet z łososia, warzywa na patelnie, mielone z warzywami, smażony łosoś

Inne przepisy z Buniabaje w kuchni

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.
Justyna Bąk, 25 maja 2013 00:31:08

pysznie wygląda, świetny pomysł:) teraz ja też mam ochotę na rybę:)