Składniki:Ciasto: 2 szklanki mąki 1 jajko ½ szklanki mleka 1 łyżka oleju ¼ szklanki gorącej wody szczypta soli Farsz: szpinak, najlepiej świeży (u mnie mrożony)2 ząbki czosnkusól, pieprz, cebulkaolej do smażeniaFarsz: szpinak podsmażyć na oliwie z dodatkiem czosnku i cebulki. Następnie ostudzić i odcisnąć nadmiar oleju i wody.Ciasto: Wysypać mąkę na stolnicę, wbić jajko i zagnieść elastyczne ciasto dodając wodę oliwę i sól. Ciasto partiami rozwałkować, wykrawać krążki ... czytaj dalej...
Dieta ta nie polega na zbytecznym głodzeniu się. Osoby na tej diecie mogą jeść nawet desery a zbędne kilogramy i tak lecą w dół.
Czytaj dalej...Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!
Czytaj dalej...