wrap - 767 przepisów (strona:11/52)

Sałatka z marynowaną dynią 198

dynią to lekka, kolorowa sałatka na kolację. Jest to pyszne połączenie słodkiej marynowanej dyni ze słonym sera typu feta. [wp-svg-iconsicon=”stopwatch” wrap=”i”] Czas wykonania: 20 min [wp-svg-iconsicon=”food” wrap=”i”] Ilość porcji: 4 osoby Składniki: 200 ml (1/3 słoika) dyni marynowanej ( Przepis

KuchniaWeDwoje.pl
Kruche pierożki z tuńczykiem i groszkiem 190

Kruche pierożki z tuńczykiem i groszkiem to pyszny obiad z piekarnika lub przekąska na imprezę. [wp-svg-iconsicon=”stopwatch” wrap=”i”] Czas wykonania: 1h 30 min [wp-svg-iconsicon=”food” wrap=”i”] Ilość porcji: 18 sztuk Składniki: Kruche ciasto: 250 g mąki (rodzaj dowolny) 150 g masła

KuchniaWeDwoje.pl
Zawijane tortille z serkiem i papryką 351

Nie wiem czy Wy macie tak samo… ale zawsze jak spotykamy się ze znajomymi spędzamy godziny w internecie szukając pomysłu na przystawkę, przekąskę. Jeśli o

Kulinarnyblog.pl - wiesz jak gotować!
Ciasteczka Świętego Mikołaja 250

with a spatula until combine. 4. Chop the chocolate and add to the dough along with salt - knead a smooth dough. 5. Form a rolling pin from the dough, wrap with plastic wrap and put in the fridge for 30 minutes. 6. Cut chilled dough into slices 1 cm thick and place on a baking tray lined with baking paper

Kuchnia w Słońcu Skąpana
Domowa shoarma z kurczaka 266

Domowa shoarma z kurczaka to jedno z moich ulubionych dań :) Więc jak tylko nadarzy się okazja staram się namówić Madzię aby przygotowała taki obiadek :) Ze względu

Kulinarnyblog.pl - wiesz jak gotować!
Pieczone ravioli z czekoladą / Baked chocolate ravioli 227

butter and add in the ice water, one tablespoon at a time, until the dough gathers itself into a ball. Form the dough into a disc, wrap tightly in plastic wrap and refrigerate for two hours. Unwrap the dough and divide into four equal portions. Dust the work surface with flour and flatten each portion into a long rectangle shape

karmelowy
PRZEKĄSKI Z TORTILLI / TORTILLA SNACKS 126

zabieg pozwoli się wszystkiemu delikatnie stężeć, ułatwi to późniejsze krojenie. Wash the vegetables, dry them. Cut the pepper and cucumbers into stripes so it’ll be easy to wrap them in the tortillas. remove the thick parts of lettuce. Now the sauces, I made three: with horseradish, mustard and dried tomatoes. Prepare three bowls more or less same size(...)ingredients as you only wish and want to – it depends only on your taste and imagination. When everything lies on the tortillas roll them tightly and wrap in foil and put into the fridge for an hour or so. This will let all to thicken which will make the cutting easier. Wyjmij rulony z lodówki, rozpakuj z folii

Martyna Cooks
Co jeść zamiast pszennych tortilli? Wiosenne wrapy z cieniutkich omletów. 197

Jeżeli zastanawiacie się, co zjeść na kolację, podwieczorek, czy jakikolwiek inny posiłek w ciągu dnia, który ma być zdrowy ale też sycący i smaczny - sięgnijcie po te wrapy z omletów. Przygotowanie nie jest trudne, ot - smażymy jak naleśniki, ważne tylko by wypełnić je wyrazistymi dodatkami. Ja dołożyłam obok świeżego ogórka także ogórka małosolnego, rukolę, szynkę, sałatę. Może być też(...)nawet pieczone mięso.  Całość świetnie zastępuje pszenne tortille. Co prawda, czuć, że to jest jednak omlet a nie tortilla, ale tak podany omlet smakuje moim zdaniem wybornie. Wiosenne wrapy z cieniutkich omletów. Z jednego jajka wychodzi jeden omlet na średniej wielkości patelni.  Na jedno jajko dodajemy jedną łyżkę zimnej wody.  Składniki na omlety: 5 jaj 5 łyżek

Poezja Smaków - blog kulinarny
Piernikowa chatka 181

cocoa and baking powder in a large bowl,. 4. Add the egg and the sweet mass from the saucepan to the dry ingredients-  knead the soft dough. 5. Wrap the dough in plastic wrap and put into the fridge for a minimum 24 hours. 6. Sprinkle the table with flour and roll out dough to a thickness

Kuchnia w Słońcu Skąpana
PRZEKĄSKI Z TORTILLI / TORTILLA SNACKS 156

zabieg pozwoli się wszystkiemu delikatnie stężeć, ułatwi to późniejsze krojenie. Wash the vegetables, dry them. Cut the pepper and cucumbers into stripes so it’ll be easy to wrap them in the tortillas. remove the thick parts of lettuce. Now the sauces, I made three: with horseradish, mustard and dried tomatoes. Prepare three bowls more or less same size(...)ingredients as you only wish and want to – it depends only on your taste and imagination. When everything lies on the tortillas roll them tightly and wrap in foil and put into the fridge for an hour or so. This will let all to thicken which will make the cutting easier. Wyjmij rulony z lodówki, rozpakuj z folii

Martyna Cooks
Kruche ciasteczka z suszonymi figami / Pinwheels cookies with dried figs 236

salt. In large bowl of stand mixer, beat butter with sugar, mix in egg and stir in flour mixture. Divide batter in half and form into 2 rectangles, wrap each and refrigerate for 30 minutes. Roll out each piece of dough into 30 x 20 cm rectangle. Spread each with half of the fig filling, leaving 1 cm border along(...)long edge. Starting at opposite long edge, roll up dough and seal the seam. Wrap each log and refrigerate until firm, about 1 hour. Cut each log into 5 mm thick slices, bake on parchment paper–lined baking sheets in 200 oC oven until light golden, 12 to 15 minutes. Enjoy

karmelowy
Ciasto z jabłkami, żurawiną i korzennym karmelem / Apple and cranberry pie with gingerbread caramel 161

sugar in a food processor and pulse just until it resembles course crumbs. Slowly pour in the ice water and pulse just until combined and a dough ball forms. Wrap the dough in plastic wrap and refrigerate for at least one hour. Toss apples in a bowl with the lemon juice and combine with the cranberries, sugar, flour and salt

karmelowy
Placek z rabarbarem i truskawkami / Strawberry rhubarb pie 229

just until the dough holds together. Turn the dough into a working surface, divide the dough into two, one half a little bigger than the other, wrap in plastic wrap and refrigerate at least 30 minutes. To prepare the filling, mix the rhubarb, strawberries with sugar and cornstarch. Preheat the oven at 180 degrees. Grease 26 cm pie dish. Roll

karmelowy
Carnitas a’la Food Polka a.k.a slow roasted pork with lots of marjoram 252

small dish all the ingredients to obtain a uniform marinade. Spread the meat on a large piece of aluminum foil (a size that is sufficient to completely wrap the meat) . Rub the marinade in thoroughly; let it get in every nook and cranny of the roast; tightly wrap the foil and leave in the fridge for about 48 hours. Remove

Food Polka
Ciasteczka nadziewane jabłkami i solonym karmelem / Salted caramel apple hand pies 289

were folding a letter. Rotate the dough 90º and roll it out again into an 20×25 cm rectangle. Fold the dough again into thirds then wrap it securely in plastic wrap and refrigerate it for at least 30 minutes while you make the filling. Make the filling: in a small bowl, combine the apples, lemon juice, cinnamon, sugar

karmelowy

Proponowane wyszukiwania