Składniki: 1 opakowanie ciasta francuskiego 1/2 kg zmielonej łopatki wieprzowej 1 puszka czerwonej fasoli 2 cebule 1 jajko 3-4 ząbki czosnku 1 kromka czerstwego chleba
czarrna od kuchniRate this post Wędlina wędzona, podsuszana z tymiankiem, nowy smak tradycji Swojska wędlinka, szczególnie wędzona jest zimą wręcz nieoceniona.. Pyszna kanapka z takim specjałem jest
Ogrodnik w podróżyPrzepis na żeberka pieczone Soczyste i miękkie żeberka z piekarnika lub z wolnowaru. Przepis na żeberka pieczone jest prostszy niż się wydaje. Soczyste pieczone żeberka nie
Cztery Fajery(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Karkówka po cygańsku Pachnąca i aromatyczna karkówka po cygańsku, do tego bardzo soczysta, lekko pikantna, z dużą ilością warzyw, czego chcieć więcej, po
Księga-SmakuSkładniki: 6 kotletów schabowych (ok. 50 dkg schabu) 1 większa cebula 250 g odgotowanych podgrzybków 1 łyżka posiekanej natki pietruszki 100 g jogurtu naturalnego sól, pieprz
czarrna od kuchniSkładniki: kawałek surowego boczku, ok 3/4 kg, u mnie bez skóry marynata: 1 łyżka pikantnego ketchupu 1 łyżeczka miodu 3 ząbki czosnku mielony kminek pieprz, sól
czarrna od kuchni5/5 - (1 głos) Makaron chiński z wołowiną to moja kolejna propozycja ekspresowego obiadu. Danie jest bardzo uniwersalne i pasuje na randkę, obiad czy wizytę znajomych. Możecie
Kuchnia BazyliiProsty przepis na bardzo smaczny obiad 😊 Oczywiście (jak to bywa z przepisami) można go dowolnie modyfikować, faszerując wszystkim tym co lubimy, albo co zalega nam
Walijskie Pichcenie