Roladki schabowe z kiszoną kapustą

Roladki schabowe z kiszoną kapustą

Roladki schabowe z kiszoną kapustą

 Dziś roladki schabowe z dodatkiem kiszonej kapusty.  Składniki: 5 kotletów schabowych Farsz:   30 dag kiszonej kapusty 1 mała cebulka łyżka masła sól, pieprz Sposób przygotowania: 1.  Schabowe rozbić tłuczkiem, oprószyć solą i pieprzem.  2. Cebulę posiekać, kapustę pokroić. Na patelni rozgrzać niewielką ilość oleju, podsmażyć cebulkę, a po chwili dodać kapustę i całość chwilę smażyć. Delikatnie podlać wodą i dusić, aż kapusta zmięknie.  3. Na każdego kotleta nakładać trochę fa... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kuchnia domowa Ani

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.